• Publicistklubben

Streaming från PK debatt den 17:e oktober – Om de fängslade Etiopiensvenskarna

Mer från PK Västra
pkk Debatter och fest – välkommen till PK-hösten!

2016 fyller den svenska tryckfrihetsordningen 250 år. Det firar Publicistklubben med en stor fest, exklusivt för alla medlemmar i Stockholm (inte medlem? Ansök här) Dessutom arrangerar vi som vanligt debatter… Läs mer

unnamed PK Västra på Gräv 2016 om ”Framtidens Gräv”

Lördag den 9:e april, klockan 15:00 hittar du PK Västra på Grävs öppna scen. Det gemensamma temat är förstås gräv och samtalet med rubriken: FRAMTIDENS GRÄV Läs mer

maxresdefault Valnämndens förslag till ny styrelse i PK Västra

PK Västra, valnämndens nomineringar till verksamhetsår 2016/17 Läs mer

Pieter Ten Hoopen, Tomas Ohlsson och Roger Jonsson i samtal om sina berättelser. Foto: Privat, Héloïse Dèlegue. Publicistklubbens västra krets bjuder på årsmöte, samtal och mingel 4 april: Tio år med samma berättelse

  Kvällen startar med årsmöte kl. 18:00 och följs av prisutdelning för bästa examensarbete vid JMG våren 2016 som i år går till Maria Askerfjord Sundeby för jobbet ”Kulturklyftan – en studie av Sveriges kommunala… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem