• Publicistklubben

Hur mår den politiska journalistiken?

Tisdagen den 27:e mars bjuder Publicistklubben Södra Norrland in till debatt och mingel på Oscar i Sundsvall.

Inför valet – Hur mår den politiska journalistiken. Hur når den? Och vilka?

I panelen:

foto: Sveriges Radio

Henrik Torehammar, under valet digital programledare på Ekot, har med omtalade podden ”Det Politiska spelet” skapat en ny form för den politiska analysen i Sverige där dagspolitiken skärskådas. Kunnade och passion blandas med respektlöshet, skvaller och humor.

Sara Ödmark, doktorand vid Mittuniversitetet och något av en expert på amerikansk talkshowkultur.

Tomas Izaias Englund, politisk redaktör på Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks allehanda.

Debatthållare, inropare och publikkommunikatörer;
Pierre Ragnehag och Rolf Lunneborg.

Kom vid 18.30 och mingla innan debatten börjar klockan 19.00.

Välkomna!

 

Mer från PK Södra Norrland
Biokväll med Publicistklubben i Sundsvall

Murvelfilmen The Post, regisserad av Steven Spielberg med Meryl Streep och Tom Hanks i huvudrollerna, har gjort succé – nu erbjuder vi en exklusiv biovisning för Publicistklubbens medlemmar! Boka in… Läs mer

Mer stipendiepengar tack vare Sida

Nu ska fler få större möjligheter att fördjupa sig i bistånds- och utvecklingsfrågor. Sida utökar stipendierna till fler personer och till en större summa för att kunna studera, rapportera om… Läs mer

Sök PK:s stipendier – vi delar ut 1,5 miljoner

Nu kan du som medlem söka Publicistklubbens stipendier! Totalt delar vi ut 1,5 miljoner kronor till främst Publicistklubbens medlemmar. Tre fonder är öppna för publicister utanför PK. Lämna din ansökan via den… Läs mer

Anna Hedenmo ny ordförande för Publicistklubben

Anna Hedenmo valdes måndagen den 24 april 2017 till ny ordförande i Publicistklubben efter Björn Häger som slutar. – Jag är mycket smickrad och hedrad över att nomineras till ordförande för Publicistklubben.… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem