• Publicistklubben

Hur mår den politiska journalistiken?

Tisdagen den 27:e mars bjuder Publicistklubben Södra Norrland in till debatt och mingel på Oscar i Sundsvall.

Inför valet – Hur mår den politiska journalistiken. Hur når den? Och vilka?

I panelen:

foto: Sveriges Radio

Henrik Torehammar, under valet digital programledare på Ekot, har med omtalade podden ”Det Politiska spelet” skapat en ny form för den politiska analysen i Sverige där dagspolitiken skärskådas. Kunnade och passion blandas med respektlöshet, skvaller och humor.

Sara Ödmark, doktorand vid Mittuniversitetet och något av en expert på amerikansk talkshowkultur.

Tomas Izaias Englund, politisk redaktör på Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks allehanda.

Debatthållare, inropare och publikkommunikatörer;
Pierre Ragnehag och Rolf Lunneborg.

Kom vid 18.30 och mingla innan debatten börjar klockan 19.00.

Välkomna!

 

Mer från PK Södra Norrland
Debatt om Mittmedia-affären i Sundsvall

Sveriges största mediabolag köper upp Sveriges största lokaltidningskoncern. Vad kommer det betyda för de lokala läsarna och den lokala journalistiken? Kommer de vita fläckarna på mediekartan breda ut sig än… Läs mer

En kväll om utrikesjournalistik i samarbete med Reportrar utan gränser och SJF

Läs mer

Debatt i Sundsvall om idrott och journalistik

Publicistklubben Södra Norrland bjuder in till AW med debatt om sportjournalistik! Måndag 4 juni klockan 18:00 Restaurang Oscar, Sundsvall Idrotten och sanningen I april slog bomben ner i idrotts-Sverige. Det… Läs mer

Publicistklubbens integritetspolicy – i enlighet med GDPR

Publicistklubbens integritetspolicy Allmänt I Publicistklubbens integritetspolicy för personuppgifter beskrivs vilka uppgifter föreningen samlar in, varför vi samlar in informationen, hur du kan ha kontroll över informationen som sparas av oss… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem