• Publicistklubben

Kallelse till årsmöte PK Stockholm

Dags för årsmöte i Publicistklubben Stockholm. Årsmötet hålls på Södra Teatern måndag 20 april klockan 17.00 (dörrarna öppnas 16:30). 

Endast medlemmar i Publicistklubben som betalt årsavgift för 2020 har rösträtt på årsmötet. 

Efter årsmötet hålls ordinarie debatt kl 18.30. PK har tills annat anges bestämt att debatter ska endast livesändas tills situationen med Corona stabiliserats. Håll därför utkik kring info om debatten hålls med eller utan publik.

Motioner ska skickas till sekreterare matsj.larsson@dn.se senast 14 dagar före årsmötet (dvs 10 april).

Bokslut och verksamhetsberättelse mejlas till alla medlemmarna senast en vecka före årsmötet.

Stadgar kan läsas på Publicistklubbens hemsida.

Valnämndens förslag till styrelse kommer att tillkännages på hemsidan senast 23 mars, 30 dagar innan årsmötet.

Mer från Debatt
PK-debatt: Så sköter medierna klimatbevakningen

Het aktivism eller sval granskning? PK tar tempen på klimatjournalistiken Debatt med Björn Wiman, kulturchef DN, Erika Bjerström, Klimatkorrespondent SVT, Matilda Nyberg, Expressens klimatredaktion. Samtalet leds av Mats J Larsson,… Läs mer

PK-Debatt 16/3: Följ vår livesändning på publicistklubben.se

För att förhindra ökad smittspridning av Coronaviruset väljer Publicistklubben att genomföra måndagens debatt utan livepublik i lokalen. – Vi är angelägna om att värna både hälsan och den pressetiska debatten.… Läs mer

PK-DEBATT 16/3: Het aktivism eller sval granskning?

 PK tar tempen på klimatjournalistiken En okänd tonåring med en målad skylt och en önskan om att förändra världen blev ansiktet utåt för en global klimatrörelse. Och journalistiken om klimatet blev… Läs mer

Live: Vem driver dreven?

Följ debatten här: Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem