• Publicistklubben

Debatt: REGERINGEN OCH MEDIERNA – hur fungerar kontakterna?

Lars Adaktusson

VÄLKOMMEN TILL DEBATT måndagen den 23 april kl 20.00
Café Panorama, plan 5 i Kulturhuset vid Sergels Torg. Dörrarna öppnas kl 18.00. Ingång från huvudentrén på gatuplanet. Rulltrappa upp till plan 5.

REGERINGEN OCH MEDIERNA
– hur fungerar kontakterna?

Kl 19.30
Nya arenor och ny agenda – Lars Adaktusson intervjuas.

Debatt kl 20.00
I panelen:
Mats Carlbom, politisk reporter, Dagens Nyheter
Karin Johansson, politisk reporter, Expressen
Maria Ripenberg, debattchef, Upsala Nya Tidning
Cecilia Roos, inrikeschef, Ekot, Sveriges Radio
Edvard Unsgaard, pressekreterare hos statsminister Reinfeldt
Mårten Wennberg, pressekreterare hos arbetsmarknadsminister Littorin

Samtalsledare: Stig Fredrikson, PK-ordförande

Kvällens meny: Laxfjäril, basilika-vitvinssås, pressad potatis och sallad för 100 kronor, ett glas vin eller öl 30 kronor. Vegetariskt alternativ finns. Bordsbeställning enbart till PK:s kansli tel 08-669 61 24 (kl. 08.30-12.00) Bokningar kan inte göras via PK:s telefonsvarare.
OBS! Gäster som bokat bord ska vara på plats senast kl 19.00.

Varmt välkomna!
Styrelsen

Nästa debatt: Måndagen den 21 maj, med utdelning av PK:s Stora pris.
Påminnelse: Publicistklubbens årsmöte kl 18.00 den 23 april.

Mer från PK Stockholm
PK-debatt 19/4: Kända män gråter ut – Kladdig backlash?

Två våldtäktsanklagade kända män har fått enormt medieutrymme för sina egna partsinlagor, samtidigt som de kvinnor som anmält dem stått i skuggan av strålkastarljuset. Toppjuristen Göran Lambertz höll en livesänd… Läs mer

Magnus Sundberg är årets Hiertastipendiat

Fotografen och journalisten Magnus Sundberg utses till  Publicistklubbens Hiertastipendiat 2021 för att studera den hotade pressfriheten i Polen. I vårt grannland Polen begränsas pressfriheten alltmer av den styrande regimen. Magnus… Läs mer

71 journalister delar på 1,9 miljoner i stipendier

Publicistklubbens Hiertanämnd har fördelat årets stipendier till svenska journalister. Nästan 1,9 miljoner kronor delas ut till 71 av drygt 300 sökande. Här är listan: Språk Magnus Erlandsson, Limhamn, får 32… Läs mer

Flytt till Kulturhuset och varumärkesskydd – Medlemsnytt Publicistklubben

23/9 Medlemsnytt Publicistklubben Publicistklubben flyttar tillbaka till KulturhusetKulturhuset är nu färdigrenoverat. Det innebär att Publicistklubben lämnar Södra Teatern och flyttar tillbaka till Sergels Torg.Med start nästa debatt, 12 oktober, kommer… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem