• Publicistklubben

Bilda sektion i din stad!

Längtar du efter publicistisk debatt? Har PK ingen verksamhet i din stad? Samla ihop minst 25 intresserade och starta en sektion under en befintlig PK-krets. Mejla till stig.fredrikson@svt.se för mer information.

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem