• Publicistklubben

Debatt: Svensk maffia – vad är det?

Foto: Olle & dom fotografi


Välkommen till möteskväll med PK:s östra krets!

Onsdag 10 oktober 2007 kl 19, NT:s mediacenter, Norrköping (Stohagsgatan 4b).

Svensk maffia – vad är det?
Möt författaren och DN-journalisten Lasse Wierup som berättar om sin och Matti Larssons aktuella bok om de kriminella gängen i Sverige. Läs mer om boken och om de kriminella gängen i Sverige på www.svenskmaffia.se.

Kaffe och smörgås kommer att finnas, anmäl därför gärna till Anna-Karin Thorstensson, ordförande i PK Östra, om du kommer.

Mer från PK Östra
PK Debatt 4/10: När journalisten blir influencer

Se senaste debatten här. Läs mer

Niklas Orrenius om Lars Vilks

Söndagen 3/10 avled konstnären Lars Vilks i samband med en trafikolycka. Publicistklubbens ordförande Robert Aschberg intervjuade journalisten och författaren Niklas Orrenius om Lars Vilks eftermäle och betydelse för debatten om… Läs mer

DEBATT: När journalisten blir influencer

NÄR PUBLICISTEN BLIR INFLUENCER PK-Debatt 4 oktober, kl 18.30 Hur värnar enskilda reportrar och medieföretag trovärdighet och oberoende? Vad kan man göra och vad kan man inte göra som journalist?… Läs mer

PK Östra presenterar nytt stipendium

PK Östras stipendium är avsett för medlemmar i kretsen. Stipendiet ska främja studier, utbildning eller annan förkovran som gynnar den lokala journalistiken. Syftet med studierna ska vara att bredda och fördjupa… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem