• Publicistklubben

PK har fått ny webbplats!

Publicistklubben lanserar nu sin nya webbplats. Den nya sajten öppnar för ett snabbare nyhetsflöde och ständigt uppdaterad information om vad som skrivs om PK. Du kan också kommentera debattinlägg och den nya, fräscha layouten gör den mer lättillgänglig. Med det nya publiceringsverktyget kan också kretsarna själva uppdatera sina sajter. Vad tycker du om den nya sajten? Mejla kajsa.norell@gmail.com.

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem