• Publicistklubben

Sidastipendier för resa till Ryssland

PK:s stipendieorgan Hiertanämnden fördelar sju Sidastipendier på vardera 14 000 kronor för resa till S:t Petersburg och ”Svensk-ryskt forum” som anordnas 10-11 juni 2008. Läs mer på vår stipendiesida.

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem