• Publicistklubben

Debatter hösten 2008 (Stockholm)

Måndagen den 15 september drar PK:s debatter igång i Stockholm. Skriv redan nu in höstens datum i din kalender och kom gärna med förslag på ämnen som vi bör ta upp.

Här är alla datum för höstens debattkvällar i Kulturhuset i Stockholm:

  • måndag 15 september
  • måndag 13 oktober
  • måndag 10 november
  • måndag 8 december

Debatterna startar kl 19.30 i Café Panorama, plan 5 i Kulturhuset vid Sergels Torg. Ämnen och debattörer för respektive kväll kungörs senare.

Du är välkommen att komma med önskemål om debattämnen via kommentarsfältet här nedan eller mejla PK:s ordförande Ulrika Knutson.

Varmt välkommen till spännande debatter!
Styrelsen

Mer från PK Stockholm
PK Debatt 4/10: När journalisten blir influencer

Se senaste debatten här. Läs mer

Niklas Orrenius om Lars Vilks

Söndagen 3/10 avled konstnären Lars Vilks i samband med en trafikolycka. Publicistklubbens ordförande Robert Aschberg intervjuade journalisten och författaren Niklas Orrenius om Lars Vilks eftermäle och betydelse för debatten om… Läs mer

DEBATT: När journalisten blir influencer

NÄR PUBLICISTEN BLIR INFLUENCER PK-Debatt 4 oktober, kl 18.30 Hur värnar enskilda reportrar och medieföretag trovärdighet och oberoende? Vad kan man göra och vad kan man inte göra som journalist?… Läs mer

EU kan sätta press för att få Dawit Isaak fri

DEBATT Idag har den svenske journalisten och författaren Dawit Isaak suttit i fängelse i Eritrea i 20 år. Tre statsministrar och sex utrikesministrar har hittills misslyckats med att få honom… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem