• Publicistklubben

Journaliststipendium till USA

Organisationen Transatlantic Media Fellowships erbjuder stipendium för europeiska journalister. Stipendiet omfattar tre månaders besök i USA. Läs mer och ladda ner ansökningsblanketter här: http://www.csis.org/tmn/fellowships

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem