• Publicistklubben

Debatt norr: Yrke på glid – sant eller falskt

Yrke på glid – sant eller falskt. En debatt om journalistik i förändring

Teaterrestaurangen i Luleå
Måndag den 13 oktober 19.00.

Gunnar Nygren, forskare och författare diskuterar journalisternas förändrade roll.
Anna-Sofia Wirén, redaktör Norrbotten 24, ger exempel på hur arbetet ser ut idag.

Välkomna!
Publicistklubben Norrbotten

Mer från PK Norra Norrland
DN satsar, var är lokalmedia?

Nu satsar DN till sist på Norrland, samtidigt som lokalmedia brottas med lite resurser. Varmt välkomna till PK Norras höstseminarium på Sara kulturhus. Samtidigt som Dagens Nyheter yrvaket upptäckt den… Läs mer

PK Debatt 4/10: När journalisten blir influencer

Se senaste debatten här. Läs mer

Niklas Orrenius om Lars Vilks

Söndagen 3/10 avled konstnären Lars Vilks i samband med en trafikolycka. Publicistklubbens ordförande Robert Aschberg intervjuade journalisten och författaren Niklas Orrenius om Lars Vilks eftermäle och betydelse för debatten om… Läs mer

DEBATT: När journalisten blir influencer

NÄR PUBLICISTEN BLIR INFLUENCER PK-Debatt 4 oktober, kl 18.30 Hur värnar enskilda reportrar och medieföretag trovärdighet och oberoende? Vad kan man göra och vad kan man inte göra som journalist?… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem