• Publicistklubben

Välkommen att söka stipendier för 2009

Nu är det dags att söka stipendier för 2009. Lars Johan Hiertas stipendium höjs i år till 75 000 kronor. Dessutom fördelar Hiertanämnden ytterligare 1,5 miljoner kronor i stipendier främst avsedda för Publicistklubbens medlemmar. Två fonder är öppna för publicister utanför PK. 

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem