• Publicistklubben

Kidnappad yttrandefrihet – samtal med Roberto Saviano

Journalist under dödshot. Möt Roberto Saviano på Kulturhuset i Stockhollm, som i sin reportagebok ”Gomorra” skriver om den neapolitanska maffian, camorran. I samtal med Kristina Kappelin. Med Arne Ruth, Kerstin Ekman, Bodil Malmsten, Titti Nylander (SR) och Björn Wiman (Expressen).

Ett samarrangemang mellan Journalistförbundet, Publicistklubben, Svenska PEN-klubben, SR/UR, Reportrar utan gränser, Expressen och Brombergs Bokförlag.

Läs mer och boka biljetter på Kulturhuset.se.

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem