• Publicistklubben

Debatt Live – Medierna och Gömda

Måndagen den 19 januari arrangerar Publicistklubben i Stockholm debatt kring mediernas hantering av boken som kritiserar en av Sveriges mest kända journalister. Har du inte möjlighet att komma till Kulturhuset kan du se debatten live här på webben.

I panelen möter du reportrarna, chefredaktören, kulturcheferna och debattsajtschefen som brottats med debatten. I publiken finns såväl författaren Monica Antonsson som förläggarparet Ann-Marie Skarp och Jan Guiollou. PK:s ordförande Ulrika Knutson förklarar här varför inte Monica Antonsson eller Liza Marklund deltar i panelen. Och här finns också en diger länksamling för dig som vill läsa på.

Varmt välkomna.

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem