• Publicistklubben

Årsboken snart hos medlemmarna

pkarsbok_180Publicistklubbens årsbok 2009 har titeln ”Vad är problemet?” Redaktören Maja Aase har samlat en handfull kunniga skribenter som ger sin syn på olika områden. Bland dessa finns Carl Otto Werkelid som skriver om kulturjournalistikens problem, Cecilia Uddén om utrikesjournalistikens, Thorbjörn Nilsson om den politiska journalistikens och Ann Herberlein analyserar mediegranskningen.

Alla medlemmar får årsboken direkt hem i brevlådan någon gång under de närmaste veckorna. Dessutom i årsboken: Året som gått, rapport från kretsarna, PO:s och PON:s årsberättelser.

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem