• Publicistklubben

Gunilla Kinn får Stenholm-stipendium

Olle Stenholms minnespris för 2008 tilldelades bloggosfären och ett stipendium utlystes som bloggare kunde ansöka om. Nu är det klart att det går till frilandsjournalisten och bloggaren Gunilla Kinn.

Motiveringen lyder: ”2008 års stipendium ur Olle stenholms minnesfond går till Gunilla Kinn, frilans i New York. Hon får stipendiet som en uppmuntran för sin blogg som både tar upp angelägna publicistiska ämnen men som också riktar blicken mot det egna arbetet som journalist”.

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem