• Publicistklubben

Debatt Stockholm: Därför misslyckas medierna i EU-bevakningen

Toppkandidaterna talar ut – Därför misslyckas medierna i EU-bevakningen. Välkommen till debatt och utdelning av PK:s stora pris måndagen den 18 maj kl 20.00.

Kl 19.30
Utdelning av PK:s Stora pris. Ordförande Ulrika Knutson samtalar med pristagaren.

I panelen kl 20.00
Christofer Fjellner, moderaterna
Ella Bohlin, kristdemokraterna
Hanna Löfqvist, vänsterpartiet
Isabella Lövin, miljöpartiet
Lena Ek, centerpartiet
Marit Paulsen, folkpartiet
Marita Ulvskog, socialdemokraterna
Sören Wibe, junilistan

Samtalsledare: Annika Ström Melin, journalist och föreläsare med Europa i fokus

Som vanligt håller vi till i Café Panorama, plan 5 i Kulturhuset vid Sergels Torg. Dörrarna öppnas kl 18.00. Ingång från huvudentrén vid gatuplanet. Rulltrappa upp till plan 5.
Kvällens meny: Kyckling i grön curry och kokosmjölk med ris. Vegetariskt alternativ broccolipaj och sallader av olika slag.
Mat med glas vin 130, glas vin 40, starköl 45.
Bordsbeställning enbart till PK:s kansli tel 08-556 061 49 (kl 08.30-12.00). Bokningar kan inte göras via PK:s telefonsvarare.
OBS! Gäster som bokat bord ska vara på plats senast kl 19.00.

Varmt välkomna
Styrelsen

Nästa debatt: Måndagen den 14 september kl 20.

Debatten livesänds här på www.publicistklubben.se. Där kan du också följa samtal och panel i efterhand.

Mer från PK Stockholm
PK Debatt 4/10: När journalisten blir influencer

Se senaste debatten här. Läs mer

Niklas Orrenius om Lars Vilks

Söndagen 3/10 avled konstnären Lars Vilks i samband med en trafikolycka. Publicistklubbens ordförande Robert Aschberg intervjuade journalisten och författaren Niklas Orrenius om Lars Vilks eftermäle och betydelse för debatten om… Läs mer

DEBATT: När journalisten blir influencer

NÄR PUBLICISTEN BLIR INFLUENCER PK-Debatt 4 oktober, kl 18.30 Hur värnar enskilda reportrar och medieföretag trovärdighet och oberoende? Vad kan man göra och vad kan man inte göra som journalist?… Läs mer

EU kan sätta press för att få Dawit Isaak fri

DEBATT Idag har den svenske journalisten och författaren Dawit Isaak suttit i fängelse i Eritrea i 20 år. Tre statsministrar och sex utrikesministrar har hittills misslyckats med att få honom… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem