• Publicistklubben

Stipendiaterna berättar

2009 års stipendiater har börjat skicka in sina rapporter. Läs bland annat om National Society of Newspapers konferens i Kalifornien eller resa till Världsvattenforum i Istanbul. Alla har inte lämnat rapporter ännu. Fler tillkommer.

Stipendiaterna för 2010 kungörs i slutet av januari. Läs mer om stipendierna här.

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem