• Publicistklubben

Efter valet: Opinionsmätningar, tv-soffor, strateger och spindoktorer!

Efter valet:
Opinionsmätningar, tv-soffor, strateger och spindoktorer!
Vem avgjorde valet?
För det var väl inte väljarna?

Svenska Mässan | onsdag 22 september 2010 | kl 18

I panelen:
Kommunikationsstrategerna Pär Henriksson (m) och Jenny Lindahl Persson (v) möts för att berätta om strategier, om urvalet av medier och journalister, vilka tv-soffor som väljs och inte minst vad som väljs bort.
Medieforskaren Marie Grusell har specialiserat sig på sociala medier och deras betydelse. Vad har de betytt för valresultatet?
Journalisten Henrik Torehammar från radions Brunchrapporten berättar hur han fick partiledarna att ställa upp i P3:s partiledarutfrågningar.
Moderator och debattledare: Erik Blix 

Dessutom kommer:
Publicistklubbens ordförande Ulrika Knutsson som har läst boken med Dawit Isaaks egna texter som presenteras på Bokmässan.
Annika Carlsson Bergdahl och Jerker Andersson som visar en kortfilm om ungdomar som ger sin syn på demokrati, makt och politik. 

Schema:
18.00 Debatt
i lokal H1 på Svenska Mässan i Göteborg (ingång Gothia hotell). Debatten är kostnadsfri.
19.30 Pressnatta med mingel och mat till det subventionerade priset 250 kronor per person. Biljett köps i H 1-entrén före debattstart.

Anmälan till pk.vast@telia.com

Varmt välkommen önskar
Styrelsen PK Västra

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem