• Publicistklubben

Västra Debatt: Hammarkullen Tahiti tur och retur

PK Debatt | måndag 11 april 2011 | kl. 18.00

Hammarkullen Tahiti tur och retur: Fotografen och författaren Jens S Jensen i fokus

Jens S Jensen pratar och visar bilder om sina livsprojekt: Volvo/Torslandaverken, Söderhavet och Hammarkullen, som han har följt i fyrtio år. Lena Kvist, journalist, introducerar.

Kom direkt från jobbet och mingla med kollegor innan debatten börjar!
Plats: Jazzklubben Nefertiti, Hvitfeldtsplatsen 6, Göteborg
Tid: Debatten startar kl. 18.00. Från kl. 17.00 serveras mat och kaffe för 100 kr/person (studentpris: 50 kr/person). Vegetariska alternativ finns.
Kostnad: Debatten är kostnadsfri. Matgäster betalar på plats.
Anmälan: Senast torsdag den 7 april till pkvastra@gmail.com eller via telefonsvar på 070-023 10 21. Observera att föranmälan endast krävs om du ska äta. Ingen anmälan behövs alltså om du bara ska besöka debatten utan att äta.

Varmt välkomna önskar
Styrelsen PK Västra, Svenska Fotografers Förbund (SFF), Centrum för fotografi (CFF) och Pressfotografernas Klubb (PFK)

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem