• Publicistklubben

Debatt Stockholm: Var finns berättarna?

Publicistklubbens årsbok har titeln ”Berätta! Journalistikens bortslarvade möjlighet”. Vilken framtid har det stora reportaget? Klarar medierna att fånga vår tids historier? Välkommen till debatt måndagen den 11 april 2011 från kl 19.45

OBS! Årsmöte kl 18.00

Kl 19.45
Samtal med Svante Löfgren, medlem i Publicistklubben i 70 år.

I panelen cirka kl 20.00

  Mattias Göransson, chefred Filter och årsboksredaktör
  Stina Jofs, redaktionschef, Vi
  Torbjörn Nilsson, politisk redaktör, Fokus
  Tobias Regnell, chefred Offside och årsboksredaktör
  Amanda Rydman, exekutiv producent, P3 Dokumentär
  Svante Weyler, förläggare

Debattledare:
Ulrika Knutson, PK-ordförande

Kvällens meny:
Hummergratinerad gösfile med presspotatis. Vegetariskt alternativ: Broccolipaj.
Mat med glas vin 130, glas vin 40, starköl 45. Bordsbeställning enbart till PK:s kansli tel 08-556 061 49 (kl 08.30-12.00). Bokningar kan inte göras via PK:s telefonsvarare. OBS! Gäster som bokat bord ska vara på plats senast kl 19.00. Kom gärna i god tid. Vi har ofta fullsatt.

Varmt välkomna

Styrelsen

Nästa debatt: Måndagen den 9 maj 2011.

Debatten livesänds på nätet www.publicistklubben.se. Där kan du också följa samtal och panel i efterhand.

Mer från PK Stockholm
PK Debatt 4/10: När journalisten blir influencer

Se senaste debatten här. Läs mer

Niklas Orrenius om Lars Vilks

Söndagen 3/10 avled konstnären Lars Vilks i samband med en trafikolycka. Publicistklubbens ordförande Robert Aschberg intervjuade journalisten och författaren Niklas Orrenius om Lars Vilks eftermäle och betydelse för debatten om… Läs mer

DEBATT: När journalisten blir influencer

NÄR PUBLICISTEN BLIR INFLUENCER PK-Debatt 4 oktober, kl 18.30 Hur värnar enskilda reportrar och medieföretag trovärdighet och oberoende? Vad kan man göra och vad kan man inte göra som journalist?… Läs mer

EU kan sätta press för att få Dawit Isaak fri

DEBATT Idag har den svenske journalisten och författaren Dawit Isaak suttit i fängelse i Eritrea i 20 år. Tre statsministrar och sex utrikesministrar har hittills misslyckats med att få honom… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem