• Publicistklubben

Debatt Stockholm: Var finns berättarna?

Publicistklubbens årsbok har titeln ”Berätta! Journalistikens bortslarvade möjlighet”. Vilken framtid har det stora reportaget? Klarar medierna att fånga vår tids historier? Välkommen till debatt måndagen den 11 april 2011 från kl 19.45

OBS! Årsmöte kl 18.00

Kl 19.45
Samtal med Svante Löfgren, medlem i Publicistklubben i 70 år.

I panelen cirka kl 20.00

  Mattias Göransson, chefred Filter och årsboksredaktör
  Stina Jofs, redaktionschef, Vi
  Torbjörn Nilsson, politisk redaktör, Fokus
  Tobias Regnell, chefred Offside och årsboksredaktör
  Amanda Rydman, exekutiv producent, P3 Dokumentär
  Svante Weyler, förläggare

Debattledare:
Ulrika Knutson, PK-ordförande

Kvällens meny:
Hummergratinerad gösfile med presspotatis. Vegetariskt alternativ: Broccolipaj.
Mat med glas vin 130, glas vin 40, starköl 45. Bordsbeställning enbart till PK:s kansli tel 08-556 061 49 (kl 08.30-12.00). Bokningar kan inte göras via PK:s telefonsvarare. OBS! Gäster som bokat bord ska vara på plats senast kl 19.00. Kom gärna i god tid. Vi har ofta fullsatt.

Varmt välkomna

Styrelsen

Nästa debatt: Måndagen den 9 maj 2011.

Debatten livesänds på nätet www.publicistklubben.se. Där kan du också följa samtal och panel i efterhand.

Mer från PK Stockholm
Flytt till Kulturhuset och varumärkesskydd – Medlemsnytt Publicistklubben

23/9 Medlemsnytt Publicistklubben Publicistklubben flyttar tillbaka till KulturhusetKulturhuset är nu färdigrenoverat. Det innebär att Publicistklubben lämnar Södra Teatern och flyttar tillbaka till Sergels Torg.Med start nästa debatt, 12 oktober, kommer… Läs mer

Kallelse: Publicistklubbens årsmöte 7/9 på Södra Teatern

Publicistklubbens uppskjutna årsmöte hålls 7 september kl 17.00, med ett maximalt deltagarantal av 50 personer på plats och övriga deltagare via länk. Se nedan för instruktioner kring deltagande. Publicistklubben Stockholm… Läs mer

2000 namnunderskrifter överlämnas till Kina – idag kräver vi #FreeGuiMinhai

Över 2000 har skrivit på det öppna brevet till Kina att släppa svenske förläggaren Gui Minhai fri. Idag klockan 12 överlämnades underskrifterna vid en ceremoni utanför ambassaden. Samtidigt inleddes Publicistklubbens… Läs mer

Tekniskt fel – hela sändningen läggs ut i efterhand

Vid måndagens livesända PK-debatt med rubriken Korrarna och Corona inträffade ett sändningsavbrott efter cirka 45 minuter. Tyvärr gick det inte att få upp sändningen igen. Debatten spelades dock in, och… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem