• Publicistklubben

Debatt Stockholm: Var finns berättarna?

Publicistklubbens årsbok har titeln ”Berätta! Journalistikens bortslarvade möjlighet”. Vilken framtid har det stora reportaget? Klarar medierna att fånga vår tids historier? Välkommen till debatt måndagen den 11 april 2011 från kl 19.45

OBS! Årsmöte kl 18.00

Kl 19.45
Samtal med Svante Löfgren, medlem i Publicistklubben i 70 år.

I panelen cirka kl 20.00

  Mattias Göransson, chefred Filter och årsboksredaktör
  Stina Jofs, redaktionschef, Vi
  Torbjörn Nilsson, politisk redaktör, Fokus
  Tobias Regnell, chefred Offside och årsboksredaktör
  Amanda Rydman, exekutiv producent, P3 Dokumentär
  Svante Weyler, förläggare

Debattledare:
Ulrika Knutson, PK-ordförande

Kvällens meny:
Hummergratinerad gösfile med presspotatis. Vegetariskt alternativ: Broccolipaj.
Mat med glas vin 130, glas vin 40, starköl 45. Bordsbeställning enbart till PK:s kansli tel 08-556 061 49 (kl 08.30-12.00). Bokningar kan inte göras via PK:s telefonsvarare. OBS! Gäster som bokat bord ska vara på plats senast kl 19.00. Kom gärna i god tid. Vi har ofta fullsatt.

Varmt välkomna

Styrelsen

Nästa debatt: Måndagen den 9 maj 2011.

Debatten livesänds på nätet www.publicistklubben.se. Där kan du också följa samtal och panel i efterhand.

Mer från PK Stockholm
Nya styrelsemedlemmar i Publicistklubben 2021/22

Fyra nya styrelsemedlemmar valdes in vid Publicistklubbens årsmöte. Mötet hölls på grund av coronarestriktioner helt digitalt. Lena Mellin, Aftonbladet, var årsmötesordförande. Ett 20-tal medlemmar deltog i mötet, som följdes av… Läs mer

Se hela debatten från 19/4: Kända män gråter ut – kladdig backlash?

Vi vill be så mycket om ursäkt för det tekniska strul som gjorde att livesändningen av debatten den 19/4 inte fungerade som den skulle. Nedan finns dock hela debatten bandad… Läs mer

Dagordning för årsmöte i Publicistklubbens Stockholmskrets

Nedan följer dagordning för årsmötet i Publicistklubbens Stockholmskrets. Mötet äger rum måndagen den 19 april 2021 kl 17.00 och hålls digitalt på Google Meet på grund av pandemin. Anmälan till… Läs mer

PK-debatt 19/4: Kända män gråter ut – Kladdig backlash?

Två våldtäktsanklagade kända män har fått enormt medieutrymme för sina egna partsinlagor, samtidigt som de kvinnor som anmält dem stått i skuggan av strålkastarljuset. Toppjuristen Göran Lambertz höll en livesänd… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem