• Publicistklubben

Debatt Stockholm: Andra klassens journalister?

Bemanningsfirmor blir allt vanligare i media. Risken finns att personalen behandlas som andra klassens journalister. Och vad händer med publicistiken på längre sikt? Välkommen till debatt, måndagen den 9 maj 2011 från kl 19.30.

Se direktsändning från debatten här.

Kl 19.30

Vem får Publicistklubbens Stora Pris?

I panelen cirka kl 20.00. Debatt: Andra klassens journalister?

  • Olov Carlsson, divionschef Nyheter, SVT
  • Petteri Karttunen, SJF, SVT
  • Agneta Lindblom Hultén, SJF-ordf och frilansjournalist
  • Björn Lövdahl, programdirektör SR
  • Sofia Olsson Olsén, HR-chef, Aftonbladet
  • Henrik Ståhl, Mediakompetens, Aftonbladet

Debattledare: Ulrika Knutson, PK-ordförande

Debatten direktsänds här på publicistklubben.se. Välkommen med i debatten på twitter med #pkdebatt

Kvällens meny:

Laxfilé med wasabikräm och ris. Vegetariskt alternativ: Broccolipaj.

Mat med glas vin 130, glas vin 40, starköl 45. Bordsbeställning enbart till PK:s kansli tel 08-556 061 49 (kl 08.30-12.00). Bokningar kan inte göras via PK:s telefonsvarare. OBS! Gäster som bokat bord ska vara på plats senast kl 19.00. Kom gärna i god tid. Vi har ofta fullsatt.

Lokal: Café Panorama, plan 5 i Kulturhuset vid Sergels Torg. Dörrarna öppnas kl 18.00. Ingång från huvudentrén vid gatuplanet. Rulltrappa upp till plan 5.

Varmt välkomna

Styrelsen

Detta är vårens sista debatt i Kulturhuset. Nästa debatt: Måndagen den 12 september 2011.

 

Mer från PK Stockholm
Flytt till Kulturhuset och varumärkesskydd – Medlemsnytt Publicistklubben

23/9 Medlemsnytt Publicistklubben Publicistklubben flyttar tillbaka till KulturhusetKulturhuset är nu färdigrenoverat. Det innebär att Publicistklubben lämnar Södra Teatern och flyttar tillbaka till Sergels Torg.Med start nästa debatt, 12 oktober, kommer… Läs mer

Kallelse: Publicistklubbens årsmöte 7/9 på Södra Teatern

Publicistklubbens uppskjutna årsmöte hålls 7 september kl 17.00, med ett maximalt deltagarantal av 50 personer på plats och övriga deltagare via länk. Se nedan för instruktioner kring deltagande. Publicistklubben Stockholm… Läs mer

2000 namnunderskrifter överlämnas till Kina – idag kräver vi #FreeGuiMinhai

Över 2000 har skrivit på det öppna brevet till Kina att släppa svenske förläggaren Gui Minhai fri. Idag klockan 12 överlämnades underskrifterna vid en ceremoni utanför ambassaden. Samtidigt inleddes Publicistklubbens… Läs mer

Tekniskt fel – hela sändningen läggs ut i efterhand

Vid måndagens livesända PK-debatt med rubriken Korrarna och Corona inträffade ett sändningsavbrott efter cirka 45 minuter. Tyvärr gick det inte att få upp sändningen igen. Debatten spelades dock in, och… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem