• Publicistklubben

Debatt Stockholm: Drakarna bantar

Nu är det skarpt läge i Stockholm igen. 300 tjänster ska bort. Hur blir villkoren för god journalistik då? Kom och fråga ut huvudstadens fem största tidningsledare!  Välkommen till debatt måndagen den 5 december på Café Panorama, plan 5 i Kulturhuset vid Sergels Torg. Dörrarna öppnas kl 17.30.

Kvällens program:

18.30 Vem får PKs Guldpenna?

19.00 Hearing med följande panel:

  • Peter Fellman, Dagens Industri
  • Jan Helin, Aftonbladet
  • Gunilla Herlitz, Dagens Nyheter
  • Thomas Mattsson, Expressen
  • Lena K Samuelsson, Svenska Dagbladet

Samtalsledare: Ulrika Knutson, PK-ordförande

20.15 PK Pub – mingla och träffa kollegor under trivsamma former

 

Övrig information

Kvällens meny: Kyckling i röd curry med cocosmjölk och ris
Vegetariskt alternativ: Broccolisoppa
Mat med glas vin 130,glas vin 40, starköl 45.

Bordsbeställning enbart till PK:s kansli tel 08-556 061 49 (kl 08.30-12.00) Bokningar kan inte göras via PK:s telefonsvarare.

OBS! Gäster som bokat bord ska vara på plats senast kl 18.00. Anländ gärna i god tid. Vi har vid flera debatter på senare tid haft fullsatt.

Livesändning www.publicistklubben.se – här kan du också följa samtal och panel i efterhand.

Följ oss på twitter med #pkdebatt.

Nästa debatt: Måndagen den 16 januari 2012.

Mer från PK Stockholm
PK Debatt 4/10: När journalisten blir influencer

Se senaste debatten här. Läs mer

Niklas Orrenius om Lars Vilks

Söndagen 3/10 avled konstnären Lars Vilks i samband med en trafikolycka. Publicistklubbens ordförande Robert Aschberg intervjuade journalisten och författaren Niklas Orrenius om Lars Vilks eftermäle och betydelse för debatten om… Läs mer

DEBATT: När journalisten blir influencer

NÄR PUBLICISTEN BLIR INFLUENCER PK-Debatt 4 oktober, kl 18.30 Hur värnar enskilda reportrar och medieföretag trovärdighet och oberoende? Vad kan man göra och vad kan man inte göra som journalist?… Läs mer

EU kan sätta press för att få Dawit Isaak fri

DEBATT Idag har den svenske journalisten och författaren Dawit Isaak suttit i fängelse i Eritrea i 20 år. Tre statsministrar och sex utrikesministrar har hittills misslyckats med att få honom… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem