• Publicistklubben

Vi sänder live från PK Södra Norrland – möte med chefredaktörerna från ST och Dagbladet

Ikväll klockan 19.00 kör vi igång. Först träffar vi personerna bakom nya magasinet Tjejliv, därefter talar vi om framtiden för Sundsvalls Tidning och Dagbladet med chefredaktörerna Åke Härdfeldt och Mats Åmvall.
Här kan du följa debatten live.

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem