• Publicistklubben

PK-Västra bjuder in till möte: Johan Bävman föreläser och visar reportage

Bildafton:

Fotograf Johan Bävman föreläser och visar reportage

Johan Bävman, flerfaldigt internationellt belönad fotograf, bland annat World Press Photo, Pictures of The Year, och Unicef:s barnpris. Han arbetar i dag som frilans, tidigare anställd vid Sydsvenska Dagbladet och sedan flera år medlem i bildbyrån Moment.

Plats: Jazzklubben Nefertiti, Hvitfeldtsplatsen 6, Göteborg
Tid: Måndag den 16 april kl.18.00 Från kl. 17.00 serveras mat och dryck. Medlemmar 100 kr, studenter 50 kronor.
Mötet startar 18:00.

Om du vill äta, anmäl dig på mail: pk.vastra@gmail.com eller mobil: 0700-23 10 21
senast torsdagen 12 april. Anmälan är bindande. Ingen anmälan om du inte vill äta.

Varmt välkomna!
Styrelsen Publicistklubbens Västra Krets

Mer från PK Västra
PK Västra: Filosofen Åsa Wikforss, fotografen Nora Lorek och radiojournalisten Stefan Livh får PK Västras priser 2020

Publicistklubbens Västras Dawit Isaak-pris 2020 tilldelas Åsa Wikforss, forskare och författare uppvuxen i Göteborg, bosatt i Stockholm. Motivering: Åsa Wikforss envisa kamp mot virala lögner och ”alternativa fakta” är berömvärd… Läs mer

PK Västra LIVE 5/10: Stipendiekickoff och samtal om Belarus

Välkommen till Göteborgs Litteraturhus måndag 5/10 på stipendiekickoff, mingel och möte med Alina Yanchur. Dörrarna öppnas 17.30. PK Västra bjuder på dryck och snacks. Vi sänder live från Göteborgs Litteraturhus… Läs mer

PK Västra: Nytt studentpris delas ut på årsmötet

Publicistklubben Västras pris för bästa grävprojekt vid JMG går till ”Utan spaning ingen aning – så lever Göteborgs EU-medborgare på gatan”. Motivering:För en gediget utfört grävarbete om ett viktigt ämne,… Läs mer

PK Västra: Scensamtal med Johanna Bäckström Lerneby på årsmötet 2/9

PK Västra håller årsmöte på Göteborgs Litteraturhus onsdag 2 september, med start klockan 18.00. Efter årsmötet blir det scensamtal med Johanna Bäckström Lerneby som skrivit boken ”Familjen”, om klankriminalitet i Göteborgsförorten Angered.… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem