• Publicistklubben

Direkt från debatten: Framtidens journalister

Paneldebatt om framtidens journalister ledd av Yasmine El Rafie och Ülkü Holago.

I kvällens panel: Pia Condé, som lämnar SVT och journalistiken för att bli pressekreterare, Ulrica Widsell, vice ordförande i Journalistförbundet, Ulf Johansson, programchef på SVT, Ingrid Wibom, personaldirektör på Sveriges Radio, Magnus Persson, nyhetschef på Tidningarnas Telegrambyrå, Annakarin Runestad, administrativ chef på Nyhetsbolaget Sverige, som servar TV4.

Läs mer om ämnet för debatten här.

Stina Dabrowski, nyvald ordförande för Publicistklubben samtalar med avgående ordförande Stina Dabrowski.

 

Mer från Debatt
PK Södra 20/10 – på Tivoli i Helsingborg

NÄR: Onsdag 20/10 klockan 18.00 VAR: Tivoli, Helsingborg Äntligen! Nu är det dags igen för AW med PK Södra – och den här gången är vi på Tivoli i Helsingborg! … Läs mer

PK Debatt 4/10: När journalisten blir influencer

Se senaste debatten här. Läs mer

DEBATT: När journalisten blir influencer

NÄR PUBLICISTEN BLIR INFLUENCER PK-Debatt 4 oktober, kl 18.30 Hur värnar enskilda reportrar och medieföretag trovärdighet och oberoende? Vad kan man göra och vad kan man inte göra som journalist?… Läs mer

EU kan sätta press för att få Dawit Isaak fri

DEBATT Idag har den svenske journalisten och författaren Dawit Isaak suttit i fängelse i Eritrea i 20 år. Tre statsministrar och sex utrikesministrar har hittills misslyckats med att få honom… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem