• Publicistklubben

Kallelse till årsmöte för PK Östra

Härmed kallas till årsmöte för Publicistklubbens Östra krets:

Torsdagen den 24 maj klockan 19:00 Norrköpings Tidningars Mediecenter på Skogshagsgatan 4 i Norrköping.

– Utdelning av årets guldpenna.
– Föredrag/debatt
– Vi bjuder på enklare förtäring. Anmäl dig till lars.bernfalk@sr.se om du vill ha något i magen.

Stipendium

Kretsen utlyser två stipendier a 4.000 kronor till kretsens medlemmar för förkovran inom yrket. Sista ansökningsdag 30 september 2012.
Ansökan skickas till lars.bernfalk@sr.se

Facebook

Gå gärna med i vår grupp på Facebook så får du alltid den senaste informationen om vad som händer i Publicistklubben. Du hittar oss här

Välkomna!

Mer från PK Östra
Debatt om nya mediemarknaden i Kalmar län – 3 juni

Publicistklubben Öst bjuder in till ett panelsamtal kring Kalmar läns nya mediemarknad där bland annat följande frågor diskuteras: Hur förhåller sig de olika aktörerna till varandra? Hur skiljer de sig… Läs mer

Träffa Caspar Opitz på PK Östras årsmöte

Publicistklubbens Östra krets håller årsmöte onsdag den 28 april kl 19.00. Mötet hålls denna gång via videomöte av pandemiskäl. Föranmälan krävs för att delta. På mötet berättar Caspar Opitz om sin nya roll… Läs mer

Intervju med Tina Enström – 2020 års vinnare av Guldsleven

Publicistklubbens östra krets tilldelar journalisten Tina Enström utmärkelsen 2020 års Guldslev. Tina Enström, som arbetar vid SVT Öst i Norrköping, får priset för sin nyskapande bevakning av en undersköterskas arbete… Läs mer

Magnus Sundberg är årets Hiertastipendiat

Fotografen och journalisten Magnus Sundberg utses till  Publicistklubbens Hiertastipendiat 2021 för att studera den hotade pressfriheten i Polen. I vårt grannland Polen begränsas pressfriheten alltmer av den styrande regimen. Magnus… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem