• Publicistklubben

Kvällens Quick-debatt: Uppdaterad panel

 

Ny paneldeltagare är Gubb Jan Stigson, journalist på Dalademokraten. Det är första gången han deltar i en offentlig debatt sedan hans yppandeförbud hävdes för en dryg vecka sedan.

Stigson förlades med yppandeförbud  av ansvarige utgivare på Dalademokraten i början sommaren efter att under en längre period varit förbjuden att rapportera om Quick/Bergwall affären. Motiveringen var att Stigson som reporter intagit en alltför ensidig ställning.

 

Kvällens debatt tar upp mediernas bevakning av Thomas Quick/Sture Bergwall affären.

I debattpanelen deltar också Claes Borgström, advokat, Mattias Göransson, Filter, Jan Guillou, författare och Kerstin Weigl, Aftonbladet.

På plats för medverkan från golvet finns också Göran Lambertz, justitieråd och Dan Larsson, journalist tidigare på Norrländska socialdemokraten.

 

Debattledare är Stina Dabrowski, Publicistklubbens ordförande.

 

Kvällens program direktsänds här på sajten med start kl 19.00.

Kom i tid – det finns ett max antal besökare för lokalen, när den är fylld stängs dörrarna.

Fler hålltider för innehållet finns här.

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem