• Publicistklubben

Äntligen!

Publicistklubbens styrelse gratulerar Martin Schibbye, Johan Persson och deras familjer, gläds åt frigivningen och hälsar kollegorna varmt välkomna hem till Sverige och till journalistiken. Framgången visar att det går att rubba diktaturer och att vi aldrig får ge upp kampen för det fria ordet. Nu ska vi göra allt för att Dawit Isaak ska bli fri!

På måndagens debattkväll ställde Publicistklubbens ordförande Stina Dabrowski frågor till Thomas Olsson, Martin Schibbyes och Johan Perssons advokat.

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem