• Publicistklubben

PK-debatt i Stockholm om hot mot journalister

Välkommen till debatt måndagen den 20 januari på Café Panorama, plan 5 i Kulturhuset vid Sergels Torg om hoten mot journalister.

Efter 46 dagar i fångenskap där de både hotats och torterats släpptes Magnus Falkehed och Niclas Hammarström i förra veckan. Hela journalistsverige jublar och andas ut. Hoten mot journalister har ökat alarmerande även i Sverige.

Östgöta Correspondenten, Expressen och Eskilstunakuriren är några av de tidningar som utsatts för konkreta hot. Hur påverkar detta journalisterna och journalistiken?

Debatten börjar klockan 19.00

I panelen:
Charlotta Friborg, Östgöta Correspondenten
Åsa Linderborg, Aftonbladet
Thomas Mattsson, Expressen
Peter Wolodarski, Dagens Nyheter
Samtalsledare: Stina Dabrowski, PK-ordförande

20.15 PK Bar

Meny
Sydafrikansk gryta med gult ris.
Vegetariskt; Gulaschsoppa.
Mat 100 kr
Mat med glas vin 140 kr
Vin, öl 50 kr

Bordsbeställning kan göras via denna direktlänk till bokningen eller som tidigare till PK:s kansli tel 08-556 061 49  (kl 08.30-12.00).

Debatterna är för medlemmar och gäster till medlemmar. Medlemmar kan ta med en namgiven gäst. Namn på gäst anges i meddelandefältet.

Debatten sänds live här på Publicistklubben.se.
Följ oss på twitter med #pkdebatt.

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem