• Publicistklubben

Välkommen på #pkquizz i Stockholm den 24 november!

11061295_10153118172007601_4833576250789470041_o

Då kör vi igen! (Och den här gången blir frågorna på begäran en gnutta lättare – vi lovar!)

After work, journalistquizz och roligt umgänge på Bar Cosmopolite i Stockholm. I pausen berättar Martin Edström, flitigt anlitad av såväl National Geographic som Blank Spot Project, om interaktiv journalistik och 360-fotografi.

All info hittar du här. Välkomna!

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem