• Publicistklubben

PK Södra premiärvisar ”Snowden” – Peter Sunde introducerar

peter-sunde

PK Södra bjuder i samarbete med bio Panora in till premiärvisning av ”Snowden”, Oliver Stones nya film om visselblåsaren Edward Snowden fredagen den 16 september klockan 18.00. Filmen har världspremiär samma dag i USA.

Kvällen inleds av Peter Sunde, internetaktivisten och grundaren av The Pirate Bay, som just nu arbetar med en tv-serie om aktivism.

PK Södra sponsrar biobiljetterna så ditt pris blir 20 kronor (samt betalt medlemskap i PK) mot ordinarie 95 kronor. Icke-PK-medlemmar kan bli det på Panora innan filmen börjar.

För att Panora ska veta hur många platser vi vill ha och hur många biljetter de kan sälja till andra, ber vi att du anmäler att du kommer till karen.x.soderberg@gmail.com senast onsdagen den 14 september. Är det fullt får de sist anmälda besked via mejl. Hör du inget är du välkommen och ditt namn finns på listan vid insläppet.

När: Fredagen den 16 september klockan 18.00

Var: Bio Panora, Friisgatan 19D, 214 21 Malmö.

Entré: 20 kronor.

Anmälan: Nödvändig. Se ovan.

Mat: Denna dag finns en tillfällig restaurang på Panora, Kaos Pop Up, klockan 15-20.

 

Välkommen!

PK Södra

Mer från PK Södra
PK Södra Årsmöte 8/10

När: 8/10 klockan 18:00. Var: På Inkonst i Malmö, Bergsgatan 29. Baren håller öppet för förfriskningar. För vem: Medlemmar i Publicistklubben. ANNA BUBENKO GÄSTAR ÅRSMÖTET Journalisten Anna Bubenko (SR) utsågs tidigare i… Läs mer

PK Södra LIVE: Koranbränning och kravaller, författarbesök och Dawit Isaak-biblioteket

När och var: Tisdagen 15 september 18:00 via Facebook Live/Youtube. PK Intervju: Henrik Brandão Jönsson  Med den tredje tryckningen av reportageboken ”Där solen aldrig går ned: hur världens mest sorgsna… Läs mer

PK Södra LIVE: HD:s nya chefred, machomän (?) och post-corona.

HD:s nya chefredaktör, machomän och journalistikens framtid post-corona. Läs mer

2000 namnunderskrifter överlämnas till Kina – idag kräver vi #FreeGuiMinhai

Över 2000 har skrivit på det öppna brevet till Kina att släppa svenske förläggaren Gui Minhai fri. Idag klockan 12 överlämnades underskrifterna vid en ceremoni utanför ambassaden. Samtidigt inleddes Publicistklubbens… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem