• Publicistklubben

PK Södra premiärvisar ”Snowden” – Peter Sunde introducerar

peter-sunde

PK Södra bjuder i samarbete med bio Panora in till premiärvisning av ”Snowden”, Oliver Stones nya film om visselblåsaren Edward Snowden fredagen den 16 september klockan 18.00. Filmen har världspremiär samma dag i USA.

Kvällen inleds av Peter Sunde, internetaktivisten och grundaren av The Pirate Bay, som just nu arbetar med en tv-serie om aktivism.

PK Södra sponsrar biobiljetterna så ditt pris blir 20 kronor (samt betalt medlemskap i PK) mot ordinarie 95 kronor. Icke-PK-medlemmar kan bli det på Panora innan filmen börjar.

För att Panora ska veta hur många platser vi vill ha och hur många biljetter de kan sälja till andra, ber vi att du anmäler att du kommer till karen.x.soderberg@gmail.com senast onsdagen den 14 september. Är det fullt får de sist anmälda besked via mejl. Hör du inget är du välkommen och ditt namn finns på listan vid insläppet.

När: Fredagen den 16 september klockan 18.00

Var: Bio Panora, Friisgatan 19D, 214 21 Malmö.

Entré: 20 kronor.

Anmälan: Nödvändig. Se ovan.

Mat: Denna dag finns en tillfällig restaurang på Panora, Kaos Pop Up, klockan 15-20.

 

Välkommen!

PK Södra

Mer från PK Södra
PK Södra LIVE: Patrik Lundberg, Arkivdyket och Sandra Martinsson

När och var: Onsdagen 9 december 18:15 via Facebook Live/Youtube. PK Samtal: Sandra Martinsson I höstas återvände Sandra Martinsson till Sveriges Radio som kanalchef för P4 Malmöhus. Efter att ha… Läs mer

PK Södra FILM: ”Mordet på en tidning”, 20 år efter Arbetet – FRAMSKJUTET

P G A de nya rekommendationerna från regeringen och FHM 16/11 har vi valt att skjuta upp evenemanget till våren. Vi återkommer med information när vi vet mer. När och… Läs mer

PK Södra LIVE: Belarus, Strotsev, USA-valet och DN:s Skåne-satsning

När och var: Onsdagen 4 november 18:00 via Facebook Live/Youtube. PK Samtal: Per T Ohlsson om USA-bevakningen och presidentvalet Vem som blir amerikansk president under de kommande fyra åren kan… Läs mer

PK Södra Årsmöte 8/10

När: 8/10 klockan 18:00. Var: På Inkonst i Malmö, Bergsgatan 29. Baren håller öppet för förfriskningar. För vem: Medlemmar i Publicistklubben. ANNA BUBENKO GÄSTAR ÅRSMÖTET Journalisten Anna Bubenko (SR) utsågs tidigare i… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem