• Publicistklubben

PK DEBATT: Dåligt digitalt källskydd – «var dystopisk & paranoid»

PK-DEBATT 14/10 Södra Teatern: Handfasta tips från experter om hur du som journalist skyddar dig från att hackas och avlyssnas, och hur du förbättrar ditt digitala källskydd. En kunnig panel diskuterade hur man som journalist kan förbättra säkerhetstänket:

David Lindahl, IT-säkerhetsexpert som jobbar med frågor om datorkrigsföring och skydd av kritisk infrastruktur mot IT-angrepp, FOI.

Emilie Rosén, prisbelönt grävreporter, Ekot

Anders Thoresson, journalist och poddproducent Digitalsamtal 

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem