• Publicistklubben

Missa inte: Prisutdelning av Silversleven på dansbanan

Välkommen till prisutdelning av Silversleven

Äntligen är det dags att få träffas i verkligheten. Det gör vi på så coronasäkert vis som vi kan tänka oss, genom att boka dansbanan på Gammlia i Umeå. När vi har lyssnat på, inspirerats av och frågat ut de nominerade journalisterna om deras reportage och granskningar så avslöjas vinnaren av Silversleven 2020. Efteråt bjuder PK Norra på en picknickkorg, därför måste du anmäla dig!

När: Lördagen 19 juni.
Plats: Dansbanan på Gammlia i Umeå.

Klockan 14:00:
Silversleven. De nominerade berättar, lyssna och inspireras av våra kollegors arbeten.

Klockan 16:00
Prisutdelning och picknick:
PK Norra bjuder alla anmälda medlemmar på en picknickkorg och alkoholfri dryck, meddela om du vill ha vegetariskt alternativ. Deltagande kräver därför en föranmälan, senast lunchtid måndagen den 14 juni. Ta med picknickfilt eller annat lämpligt att sitta på, det finns bänkar på dansbanan.

Av planeringsskäl ser vi gärna att du anmäler dig så fort som möjligt.
Mejla anne.pettersson@folkbladet.nu

Varmt välkomna till en intressant dag!

Mer från PK Norra Norrland
Grattis! Vinnaren av Silversleven 2020

PK-medlemmar, På lördagen avslöjade vi att Folkbladet och journalisten Camilla Stenlund tilldelas Silversleven 2020 för sin granskning ”Håll käften och lyd”. Motiveringen lyder: ”Folkbladets reporter Camilla Stenlund la örat mot arbetsgolvet, lyssnade till… Läs mer

Inspiration: I förövarnas spår

Välkomna till digital inspirationsföreläsning, tisdagen den 25 maj: Tid: Tisdag 25 maj, 19:30.Plats: Digitalt via teams. Anslut på din dator eller mobilappKlicka här för att delta i mötet. Välkomna! Läs mer

Silversleven: De nominerade ÄR:

PK-medlemmar, Äntligen har vi nöjet att få berätta att styrelsen har godkänt inte mindre än fyra starka nomineringar till priset Silversleven 2020. Vinnaren tillkännages när priset delas ut, preliminärt lördagen… Läs mer

PK Norra: Årsmöte 22/4 och Linda Hedenljung

Hej PK-medlemmar! Ett år går snabbt och nu är tid att summera, välja om eller välja nytt och blicka framåt igen. Nu kallar vi till årsmöte för Publicistklubben Norra Norrland.… Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem