• Publicistklubben

AW med PK Södra – äntligen höst!

När: Måndag 13/9 klockan 18.00
Var: Inkonst i Malmö


Nyfiken på – hur rapporterar man i ett katastrofområde? Möt Terese Cristiansson som precis kommit hem från Afghanistan.

Bilden i fokus –ett samtal med prisbelönta fotograferna Åsa Sjöström och Staffan Löwstedt. Om vilka bilder som publiceras och varför? Ett samtal om bildpublicering och etik.

Lokaljournalistiken och demokratin. I juli stod det klart att Bonnier och Gota gemensamt köper Skånska Dagbladet och Norra Skåne. Vad händer med demokratin när några få äger lokaltidningarna på orten?
Diskussion med Mikael Nestius, affärsområdeschef Bonnier News Local, Pernilla Nielsen Negrén, Skånska Dagbladet och Csaba Bene Perlenberg, politisk redaktör Jönköpingsposten.

Väl mött hälsar
PK Södras styrelse


Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem