• Publicistklubben

PK Södra 20/10 – på Tivoli i Helsingborg

NÄR: Onsdag 20/10 klockan 18.00
VAR: Tivoli, Helsingborg


Äntligen! Nu är det dags igen för AW med PK Södra – och den här gången är vi på Tivoli i Helsingborg! 

I programmet denna gången:

Hur kommunicerar kommunen – och är kommunikatörerna service eller gatekeepers? Möt Palle Lundberg, stadsdirektör i Helsingborg och chefredaktören på HD, Marcus Ekdahl.

Och kan man vara aktivist och journalist på samma gång? Diskussion med Kenan Habul, Sydsvenskan och Gunilla Jarlbro, professor i Medie- och kommunikationsvetenskap vid Lunds universitet.

Dessutom – Nyfiken på: Vad händer med konstverket Nimis efter Lars Vilks död? Fredrik Larsson, Vilks konstnärskollega om planerna för konsten. 

Onsdag 20/10 på Tivoli i Helsingborg. 18.00 startar vi!

Som vanligt håller vi högt tempo med hett program. 

Vi ses!
Styrelsen PK Södra

Mer från Debatt
PK Debatt 4/10: När journalisten blir influencer

Se senaste debatten här. Läs mer

DEBATT: När journalisten blir influencer

NÄR PUBLICISTEN BLIR INFLUENCER PK-Debatt 4 oktober, kl 18.30 Hur värnar enskilda reportrar och medieföretag trovärdighet och oberoende? Vad kan man göra och vad kan man inte göra som journalist?… Läs mer

EU kan sätta press för att få Dawit Isaak fri

DEBATT Idag har den svenske journalisten och författaren Dawit Isaak suttit i fängelse i Eritrea i 20 år. Tre statsministrar och sex utrikesministrar har hittills misslyckats med att få honom… Läs mer

PK Debatt 6/9: Mediepolitisk debatt

Se den senaste debatten här Läs mer

Läs mer om:

Om Publicistklubben

PK:s viktigaste uppgifter är två: Att slå vakt om tryck- och yttrandefriheten och att främja debatt. Båda är lika viktiga. Du behöver PK, eftersom du och tusentals PK-medlemmar i hela landet skapar en konkret arena för det offentliga samtalet i Sverige. PK är en av de viktigaste platserna för det publicistiska samtalet.

Läs mer om oss

Bli medlem

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.

Bli medlem