Årsmöte PK Södra Norrland

Av: Sofia Mirjamsdotter 26 mars 2012

Publicistklubben Södra Norrland bjuder in till årsmöte, onsdagen den 4 april klockan 18.00.
Årsmötet hålls på restaurang Oscar i Sundsvall. Mediabar från klockan 17.00, mötet börjar 18.00 och efter mötet bjuds på underhållning av tre professorer.

Ingela Wadbring är professor i medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning på medieutveckling. Ny på Mittuniversitetet – tidigare på JMG i Göteborg. Följer framför allt publikens utveckling; vad händer med publiken när omvärlden förändras och medierna med den? I regeringens pressutredning. När Ingela inte forskar, så åker hon tåg, klappar katterna, lyssnar på tysk hårdrock och läser tidskrifter – gärna Filter men helst inte Fantomen.

Jesper Strömbäck är professor i journalistik och medie- och kommunikationsvetenskap. Fram till våren 2013 är Jesper huvudsekreterare och kanslichef för regeringens Framtidskommission (www.framtidskommissionen.se). När han inte forskar eller utreder framtiden ägnar han sig gärna åt att läsa Fantomen eller lyssna på hiphop.

Lars Nord är professor i politisk kommunikation och journalistik. Under perioden 2011-2012 ledamot av regeringens public service-kommitté som utreder framtidens radio och tv i allmänhetens tjänst. När han inte forskar tar han hand om allt som har med islandshästar att göra utom att rida och han läser endast Fantomen när denne uppträder under alter egot Dragos i Motala Tidning.

Det bjuds på enklare tilltugg, dryck köper du själv. Anmälan till ordförande Lotte Nord, lotte.nord@sverigesradio.se eller telefon 070 2848084.

Bli medlem i Publicistklubben

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.