Biokväll med Publicistklubben i Sundsvall

Av: Sofia Mirjamsdotter 1 mars 2018

Murvelfilmen The Post, regisserad av Steven Spielberg med Meryl Streep och Tom Hanks i huvudrollerna, har gjort succé – nu erbjuder vi en exklusiv biovisning för Publicistklubbens medlemmar!
Boka in tisdagen den 13 mars för att mingla med oss och titta på film.

Vi som vill träffas redan från klockan 17.00 i Qbar för att äta eller dricka något efter jobbet.
Filmen i salong 4 börjar klockan 18.30.
Efter visningen finns det möjlighet att ta ett glas i Qbar och diskutera filmen.
En helkväll om journalistik och publicistik! Vill man bara komma och se filmen går det såklart bra också.

Säkra din biljett redan i dag! Vi håller till i en av de mysiga mindre salongerna på Filmstaden med ett begränsat antal platser.
Biljettpriset för medlemmar i Publicistklubben är endast 40 kronor!
Eftersom dina vänner är våra vänner går det bra att ta med en kompis som inte är medlem i Publicistklubben, den betalar då 150 kronor. Om du inte är medlem ännu kan du självklart bli det nu och få nyttja det lägre priset.

Biljetter köps genom att swisha till 070-462 77 50 (mottagare Oskar Nord). Ditt namn noteras på lista och du behöver ingen pappersbiljett med dig till visningen. Först till kvarn gäller för biljetterna – skynda att ordna dina exklusiva plåtar innan de tar slut!

OM FILMEN:
I juni 1971 tog New York Times, Washington Post och nationens stora tidningar modigt ställning för yttrandefrihet och rapporterade om The Pentagon Papers, den massiva mörkläggningen av regeringshemligheter som spände över fyra decennier och fyra amerikanska presidenter. Vid den tiden försökte Washington Post’s Katherine Graham fortfarande att hitta sin plats som landets första kvinnliga tidningsutgivare, och Ben Bradlee, tidningens labila men drivna redaktör, försökte förbättra den kämpande tidningens rykte. Tillsammans bildade de två ett osannolikt lag, då de var tvungna att samarbeta och fatta det djärva beslutet att stödja The New York Times i deras försök att bekämpa Nixonadministrationen i deras exempellösa försök att begränsa yttrandefriheten (The First Amendment).

Bli medlem i Publicistklubben

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.