Jubileumsår, ny lokal och årets första debatt!

Av: PK Stockholm 17 januari 2024

Gott nytt och god fortsättning!

Välkomna till ett spännande 2024 tillsammans med Publicistklubben. I år har PK funnits i 150 år – och det ska vi givetvis fira! Från starten 1874 har Publicistklubben arrangerat debatter och varit med i samhällsdebatten som en tydlig röst för det fria ordet. Jubileet kommer märkas i våra debatter under våren och kulminera i en rejäl fest efter sommaren. Mer information kommer, håll ögonen öppna!

Fösta debatten för året - i ny lokal
Från årsskiftet har vi en ny lokal för Publicistklubbens debatter. Från och med första debatten (29 januari) möts vi på Social Kitchen på Kungsbron 13 - i hjärtat av Stockholm. Tunnelbanestation: T-centralen. Baren är öppen från 17:30. Ämnet för första debatten knådas just nu - men save the date redan idag.

Är du inte medlem än? Passa på att bli det här för att stötta vårt ideella arbete. Från och med i höstas kostar debatterna 100 kronor för icke-medlemmar.

Alla debattdatum:
26 februari
25 mars
29 april
27 maj             

Välkomna!

Bli medlem i Publicistklubben

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.