Mikkelsen & Bernhardsson #pksamtal

Av: PK Södra 6 juni 2018

Välkomna till PK-samtal!

Tisdagen den 12 juni, kl. 18:oo, Blå Båten, Anna Lindhs Plats 12, Malmö.

#pksamtal med Mikkelsen & Bernhardsson

Efter en intensiv vårtermin med två PK-debatter i Karlskrona, en i Helsingborg och 2 PK-debatter samt ett årsmöte med föredrag i Malmö avrundar vi det första halvåret med after work till självkostnadspris och två samtal i stället för debatt.

 

Dels välkomnar vi årets mottagare av Publicistklubbens Stora pris Jens Mikkelsen till samtal med Karin Arbsjö om hans reportage, hur han jobbar och vad som gör en bra story. Välkommen säger vi även till Bo Bernhardsson, tidningen Arbetets sista chefredaktör, för ett samtal med Åke Pettersson om sitt kapitel ”Arbetets sista strid” i  2018 års utgåva av Svensk Presshistorisk Förenings årsbok där han skriver om det intensiva räddningsförsöket som gjordes under tidningens sista tid.

 

Evenemanget är gratis och öppet för nuvarande och framtida medlemmar i PK och journaliststudenter. Medlemskap kan ansökas här – nu även med studentmedlemskap med billigare årsavgift.

 

Varmt välkomna!

Styrelsen för PK Södra

Bli medlem i Publicistklubben

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.