Av: PK Södra 13 september 2016

peter-sunde

PK Södra bjuder i samarbete med bio Panora in till premiärvisning av ”Snowden”, Oliver Stones nya film om visselblåsaren Edward Snowden fredagen den 16 september klockan 18.00. Filmen har världspremiär samma dag i USA.

Kvällen inleds av Peter Sunde, internetaktivisten och grundaren av The Pirate Bay, som just nu arbetar med en tv-serie om aktivism.

PK Södra sponsrar biobiljetterna så ditt pris blir 20 kronor (samt betalt medlemskap i PK) mot ordinarie 95 kronor. Icke-PK-medlemmar kan bli det på Panora innan filmen börjar.

För att Panora ska veta hur många platser vi vill ha och hur många biljetter de kan sälja till andra, ber vi att du anmäler att du kommer till karen.x.soderberg@gmail.com senast onsdagen den 14 september. Är det fullt får de sist anmälda besked via mejl. Hör du inget är du välkommen och ditt namn finns på listan vid insläppet.

När: Fredagen den 16 september klockan 18.00

Var: Bio Panora, Friisgatan 19D, 214 21 Malmö.

Entré: 20 kronor.

Anmälan: Nödvändig. Se ovan.

Mat: Denna dag finns en tillfällig restaurang på Panora, Kaos Pop Up, klockan 15-20.

 

Välkommen!

PK Södra

Bli medlem i Publicistklubben

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.