Prinsessans förlovning och Rosengård

Av: PK Södra 25 mars 2009

PK Södra bjuder in till debatt måndagen den 30 mars

1. Ja, ja, ja, ja, ja! – rojalistisk yra i media
Kronprinsessan säger ja och plötsligt finns det ingen gräns för medias resurser. Nyhetsflödet i övrigt avstannar– allt handlar om romantiken i kungahuset. Är alla vinnare när Victoria och Daniel växlar ringar med tidningar och TV?
I panelen: Eva-Lotta Hultén – frilansjournalist som har följt medias granskning av monarkin och kungahuset, Patrik Svensson – kulturskribent på Sydsvenskan, Olle Berggren – journalist och hovreporter på Kvällsposten, Roger Lundgren – hovreporter på tidningen Queen

2. Den sanna bilden av Rosengård?
Gringos chefredaktör Federico Rodriguez Moreno och två av hans medarbetare presenterar Rosengårdsbloggen som vill vara en motvikt till mediernas rapportering om en omstridd stadsdel.

Plats Restaurang Smak. Mingel från 17:30. Klockan 18:00 serveras middagen. 150 kronor per person. Anmälan till middagen senast onsdagen den 25/3 till pksodra@gmail.com.

Uppdatera dina kontaktuppgifter:
PK Södra skickar i första hand injudningar och information med e-post.
För att försäkra dig om att meddelandena verkligen når fram måste du hålla oss uppdaterade med gällande e-postadress. Om du själv byter eller om du hör att någon medlem inte får injudningar från oss, kontakta:
pksodra@gmail.com
Medlemmar som saknar e-postadress kan begära inbjudningar per post. Dessa inbjudningar kan av naurliga skäl inte utformas med uppdaterad information om debattämnen och deltagare.

Bli medlem i Publicistklubben

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.