After Work med PK Södra: Kvällsposten, Hörby, Kinesiska muren

Av: PK Södra 21 februari 2020

ev. bild

När: Onsdagen 26 februari, 18:00-19:30. Dörrarna öppnas 17:30.

Var: Inkonst i Malmö.

PK Samtal: Rapport från Hörby

Skånska Dagbladets reporter Jonas Karlsson samtalar med Csaba Bene Perlenberg om att rapportera från Hörby. Har kommunens relationer med media förändrats under det första året med Sverigedemokraterna vid styret?

ev. bild

Olle Bengtzon-priset: Erika Oldberg och Dan Ivarsson

Sydsvenskans granskning och reportageserie "Kinesiska muren rasar" om kapningar i bostadsföreningar i Malmö belönades i veckan med Arwidssonstiftelsens Olle Bengtzon-priset. Journalisterna Erika Oldberg och Dan Ivarsson gästar PK för ett samtal om den långa granskningen som även lätt till lagändringen "Lex Ida". En granskning som Arwidssonstiftelsen menar "vecklar ut sig som en thriller".

ev. bild

Kvällsposten: Exit Ringman, Enter Rydhagen

Kvällspostens chefredaktör Magnus Ringman lämnar sin post och efterträds som chefredaktör av tidningens redaktionschef Maria Rydhagen, tillika PK Södras sekreterare. Kvällspostens avgående och tillträdande chefredaktörer gästar PK Södra för två samtal om det som varit och det som komma skall på den skånska kvällstidningen.

ev. bild

Evenemanget är öppet för alla. Ta gärna med en kollega!

Bli medlem i Publicistklubben

Publicistklubben har nyligen fördelat drygt två miljoner kronor i stipendier. Vill du i framtiden vara med och dela på dessa behöver du vara medlem.